kies nederlandse taal choisissez la langue française

Gîte La Lue

Het landelijk ingerichte vakantiehuis biedt ruimte aan maximaal 8 personen. (Gezien de grootte van de ruimtes is het ook heel goed mogelijk om met 2 kleine gezinnen samen het huis te huren). Er is een grote, goed uitgeruste eetkeuken met een tafel voor 10 personen. De woonkamer is ruim, met een imposante houtkachel die de boel goed warm houdt. Naast de woonkamer is de grote badkamer met douche en toilet. Op de vloer liggen authentieke rode tegels, koel in de zomer en zacht in de winter.

Slaapkamer in het vakantiehuis op La Lue Woonkamer in het vakantiehuis op La Lue

Er is een slaapkamer op de begane grond met een mezzanine, en twee slaapkamers op de eerste verdieping. Het grote terras ligt op het zuidwesten en heeft veel privacy: je ziet geen enkel huis, alleen maar natuur! De barbecue staat voor je klaar. Er is ruimte genoeg voor kinderen om te spelen of te luieren in de zon op het grasveld voor de gîte. Ook zijn er fietsen aanwezig.

Het uitzicht vanaf het terras van het vakantiehuis op La Lue

Heerlijk eten

Als je dat wenst kan er meegegeten worden. Diverse malen per week hebben we table d’hôtes en kun je aanschuiven voor een menu du jour of een pizza-avond. Irma is een geweldige kok die de meest lekkere gerechten in de zelfgebouwde houtoven maakt. Je schuift aan aan de 20-persoons ovale houten tafel, door Henk gemaakt, in het buitenrestaurant op het erf.

Voorkant van het vakantiehuis op La Lue Het terras met veel privacy bij het vakantiehuis op La Lue in de Allier.

Vers brood

In Agonges, op ongeveer 2 km, kun je je verse croissants en stokbrood halen. Met de auto, op de fiets of nog leuker: binnendoor, lopend over een eeuwenoud paadje. Hier is een dépôt de pain gevestigd in een kleine winkel, grenzend aan het café en restaurant.

Ruime badkamer in het vakantiehuis op La Lue De hal in het vakantiehuis op La Lue

Prijzen

Dit vakantiehuis, onze grootste gîte, is het gehele jaar door te huur. De weekprijzen varieren van € 420,- (voor 2 personen inclusief toeristenbelasting) tot € 600,- vanaf 3 personen (exclusief toeristenbelasting). Deze prijzen zijn inclusief beddengoed, badhanddoeken, keukenlinnengoed, eindschoonmaak, fietsen, wasmachine, kinderbedje/stoel, gas, licht en water.
Er is gratis toegankelijke wifi en uw hond is ook welkom.