kies nederlandse taal choisissez la langue française

Table d’hôtes

Om nog meer van je vakantierust te kunnen genieten bestaat de mogelijkheid meerdere malen per week te dineren in ons restaurant en de bijzondere smaak van de maaltijden die in de oven bereid worden te proeven. O.a. brood, lamsvlees, kip, varkensham, groenten, pizza en desserts en taarten. Gezeten aan een mooi gedekte tafel genieten van de avond, het eten en een diversiteit aan gasten. Bon appetit!

Table d'hotes met heerlijke gerechten uit houtgestookte oven op La Lue. Origineel gedekte tafel tijdens het diner in het buitenrestaurant op La Lue.

Houtgestookte oven

In 2006 hebben we een authentieke houtgestookte oven opgebouwd die we uit een huis een paar dorpen verderop gehaald hebben. De oven is steen voor steen afgebroken. Dit is mogelijk omdat deze vaak zeer oude ovens opgebouwd zijn met klei en zand in plaats van cement.
Op een van de mooiste plekken van ons terrein is de oven weer in elkaar gezet. Hij staat nu onder een ook nieuw gerealiseerde overkapping van 4 bij 8 meter waarvan het gebint gemaakt is van eikenhout en houtverbindingen. Het geheel is aan 3 zijden open en wanneer de zon ondergaat hebben we aan tafel werkelijk de allerlaatste zonnestralen en een geweldig mooi licht.

Het zelfgebouwde buitenrestaurant op La Lue in hartje Frankrijk.

Groep of dieet?

Voor groepen bestaat de mogelijkheid elke dag gebruik te maken van een diner. Geen boodschappen, geen afwas...
Omdat alle gerechten vers worden bereid is het geen enkel probleem rekening te houden met diëten zoals een allergie voor melk- en soja-eiwitten en gluten.

Prachtige zonsondergang in het buitenrestaurant op La Lue. De heerlijkste gerechten gaan de authentieke houtgestookte oven in.