kies nederlandse taal choisissez la langue française

La Tour, de toren

De tweede gîte op ons terrein is een Toren die wij zelf hebben gebouwd, in een stijl passend in het landschap. In 2009 was zij klaar. In de Toren kun je met 2 of 3 personen verblijven.

De keuken in toren op La Lue, heerlijk vakantiehuis voor 2-3 personen

Op de begane grond bevindt zich de keuken, een toilet en een wasmachine. De vloer is van vulkanisch gesteente en voelt heerlijk aan de voeten.
Op de eerste verdieping is de salon met een extra bed. De grote ramen laten u genieten van een prachtig uitzicht over de Bocage Bourbonnais. Je waant je alleen op de wereld, uitkijkend over een Middeleeuws landschap.

De trap naar de zelf gebouwde toren op La Lue, bijzonder vakantiehuis De huiskamer van de toren op La Lue, heerlijk vakantiehuis in de Allier.

Terras en sterren

Nog een verdieping hoger is de slaapkamer met toilet en douche. Vanuit je bed kun je de sterren bewonderen om daarna de velux te sluiten en te genieten van een goede nachtrust.
De tuin is groot en goed afgezet zodat uw hond, eventueel, vrij kan rondlopen. Er is een terras met ligstoelen, een stenen tafel en een BBQ.

De toren op La Lue, origineel vakantiehuis De slaapkamer in de toren op La Lue, heerlijk vakantiehuis

Prijzen

De huurprijs bedraagt € 420 per week, exclusief toeristenbelasting en inclusief linnengoed en schoonmaak. De Toren is te huur van eind maart tot eind november. Er is verwarming dmv een warmtepomp.

Het dak met bijzonder houtverbindingen in de toren op La Lue, heerlijk vakantiehuis voor 2-3 personen in de Allier. De zelfgebouwde toren op La Lue, heerlijk vakantiehuis