kies nederlandse taal choisissez la langue française

Groepsvakantie

Onze gîtes zijn uitstekend geschikt voor het organiseren van een groepsvakantie of een familiereünie. In Agonges beschikken we over 15 slaapplaatsen, 4 badkamers en 4 keukens, verdeeld over 4 appartementen. Daar is ook een gemeenschappelijke ruimte, waar bij regen of te veel zon samen gegeten kan worden. Deze ruimte is verwarmd met een houtkachel.

Groep voor een van de vele 12e-eeuwse kerken in de Allier, midden Frankrijk

Is er nog meer plaats nodig, dan hebben wij nog de 2 gîtes op onze boerderij (op 2 km) met een totale capaciteit van 10 slaapplaatsen. Het is mogelijk om de gehele week mee te eten. Dan hoeven er geen boodschappen gedaan te worden en blijft er meer tijd over om van de vakantie, omgeving en elkaar te genieten.

Groepsvakantie met table d'hotes op La Lue, Agonges, Midden Frankrijk. De gemeenschappelijke ruimte voor groepsvakanties in de 4 appartementen in Agonges, midden Frankrijk.

Cursus of familieweekend

Laatst was er bijvoorbeeld een orkest dat hier een week repeteerde en een concert gegeven heeft. En elk jaar worden er internationale hondenraces gehouden op ons terrein, waarbij we alles verzorgen: van het eten & drinken, de elektriciteit, de renbanen, het sanitair en alle slaapplaatsen tot het water voor de honden. Of een schildercursus waarbij er op het terrein veel onderwerpen te vinden zijn, maar wij ook plekken in de omgeving weten die interessant zijn om vast te leggen.
Prijzen zijn op aanvraag, bel of mail gerust voor de mogelijkheden.

Groepsvakantie van een motorclub in Agonges, midden Frankrijk